Zonwering3daagse

Zonwering3daagse is een project van Ontwerpbureau Utrecht en is gericht op de zonwering ondernemer. Ik wil de zonwering branche aan de flyermarketing helpen. Dit aangezien flyermarketing de moter van de economie is. Helaas wordt er in de zonwering branche weinig gebruik gemaakt van deze marketingtool. Ik heb onderzocht hoe de flyermarketing in deze branche goed functioneert en hebben hier een basisflyer voor ontwikkeld. Deze basisflyer bouw ik dan om naar de huisstijl van de ondernemer.

Zonwering3daagse is een concept met een ├ęchte win-winsituatie. Vanaf nu levert het flyeren niet alleen een leuke response op, maar blijft de investering ook nog erg laag. De investering kunnen zo laag blijven omdat ik een speciaal ontwikkelde flyer als basis voor het bedrijf neem. Ik pas op deze basisflyer de huisstijlkleuren, logo, foto's en acties toe. Ook heb ik speciale afspraken met drukkerijen en de grootste reclameverspreider in Nederland, zo houd ik de investering laag en interessant voor u als zonwering ondernemer.

Op deze manier wil ik iedere onderneming een eerlijke kans geven om te adverteren via flyermarketing. Deze vorm van marketing is zeer effici├źnt bij consumenten en maar liefst 80% van de mensen dol is op het reclamepakket en leest het volledig. Consumenten staan te springen om uw boodschap te lezen. Laat deze kans dus ook niet liggen.

Delen

Zal ik u terugbellen?


Ja graag, mijn telefoonnummer is:    

of bel Ontwerpbureau Utrecht zelf op 06 46 56 8500